FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Nevím kde se tam (myšleno u nás na náměstí na parkovišti) vzali, ale prostě tam byli a tak jsem fotil... 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 6. Samozřejmě taky nějaké detaily, takže: zadní kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 7. Introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 8. Motůrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 9. Doprovodná vozidla Dodge SRT-4 (aspoň myslím, že se takhle jmenoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 10. a......správně Octavia II Combi RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 11. a to bych nebyl správný škodovák, kdybych si tu RS-ku nevyfotil aspoň 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 12. A ještě společná na závěr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Pěkné, ale co ten odřený disk, to pak to auto vypadá, jak když s nim jezdí denně na nákupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Co víš, třeba jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 no třeba jo, lidi jsou různí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pěkná Octávka. Ne ale vážně, zatímco tu F430 úplně žeru a je to podle mě jedno z nejhezčích Ferrari, tak naopak ta 612 Scaglietti je pěknej hnus, to ať se na mě nikdo nezlobí. A Modena mě taky moc nebere (čímž neříkám, že se za ní na ulici neohlédnu), ale má takovej divně rozpláclej čumák, kterej místo toho aby se nas*aně mračil, tak se tak nějak přihlouple usmívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 10. a......správně Octavia II Combi RS z těch zástěrek bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pěkná sestavička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 (editace) Pěkná Octávka. Ne ale vážně, zatímco tu F430 úplně žeru a je to podle mě jedno z nejhezčích Ferrari, tak naopak ta 612 Scaglietti je pěknej hnus, to ať se na mě nikdo nezlobí. A Modena mě taky moc nebere (čímž neříkám, že se za ní na ulici neohlédnu), ale má takovej divně rozpláclej čumák, kterej místo toho aby se nas*aně mračil, tak se tak nějak přihlouple usmívá. Zato zvuk motoru ma 612 daleko hezci Editováno: 15. Říjen 2006, autor: iceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zato zvuk motoru ma 612 daleko hezci To nemůžu posoudit, tu 612-ku jsem neviděl v akci, bral jsem to čistě po designové stránce. Jinak nikdo mi nevymluví, že nejhezčí ferrari všech dob je F40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Pěkná Octávka. Ne ale vážně, zatímco tu F430 úplně žeru a je to podle mě jedno z nejhezčích Ferrari, tak naopak ta 612 Scaglietti je pěknej hnus, to ať se na mě nikdo nezlobí. A Modena mě taky moc nebere (čímž neříkám, že se za ní na ulici neohlédnu), ale má takovej divně rozpláclej čumák, kterej místo toho aby se nas*aně mračil, tak se tak nějak přihlouple usmívá. to ja zase slintam na Modenu, jedna jezdi tu po MB a zvuk naprosto luxusni a majitel ji dava hodne rááád napit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A nebol s nimi aj Hummer,pretoze presne toto videl kolega cestou do Prahy na pumpe + spominany Hummer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Hummer s nima nebyl, ale podařilo se mi zjistit, co byli zač... Byli to "Mamka" Martin Hranáč a "ten, co nepřijel do Prahy na Babetě" Petr Zvěřina z Vyvolených s nějakou partou kamarádů. Zvěřina totiž minulý víkend vystupoval na zdejší diskotéce jako DJ a údajně se mu u nás natolik zalíbilo, že přijel zase jen tak na chlastačku. Údajně ty Ferrari parkovali přes noc před jedním místním vinným sklípkem půlkou auta na chodníku, na ten chodník se dá najet jen a pouze přes cca 15cm vysoký obrubník pak se nelze divit např. těm odřeným liťákům. Mimochodem, ty auta měli skoro všechny nálepku x-car, neznáte někdo, není to třeba půjčovna luxusních vozů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 je to prodejna luxus vozu ale jestli je to i pujcovna to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ObcanOV Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 znamej s tim jezdi na nakupy a na svoje fko shanel zimaky a mel velky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.