party_boy Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Před asi třemi lety jsem prodal jedničkovou octávii před fl r.v. 2000, modrá metla, 2.0mpi automat, modrá kůže uvnitř. Auto v době prodeje mělo poměrně málo najeto, asi do 80ti tisíc km. Měla neoriginální černá zrcátka. Auto jsem prodal přes bazar ve Dlouhý lhotě kousek od Příbrami, takže ze smlouvy se nic nedovim. Kamarád říkal, že občas potkává právě v Příbrami modrou octávku s černýma zrcátkama, to může bejt jenom náhoda. Náhodou nemá to někdo tady z vás? Nebo nevíte o někom, kdo by takový auto měl a ten popis by na to seděl? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
party_boy Vloženo 29. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Koukám, že zázrak se asi konat nebude Nevadí. Podívám se po inzerci, co by se tak dalo koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
party_boy Vloženo 30. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Tak hoši, přes cebii se mi podařilo stáhnout fotky z tři roky starýho inzerátu. https://partyboy5.rajce.idnes.cz/octa/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Chceš jí zpátky jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
party_boy Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 No docela jo. Byla to fajn kára. Už jsem vyzkoušel docela dost věcí, ale jak se k tomu autu dostat fakt netušim. Asi to nechám plavat a koupím něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.