Michal 81 Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 (editace) Zdravím, mám O2 1Z rok 2006 a byl vystřelen airbag v sedačce spolujezdce, auto opraveno, airbag vyměněn a potřeboval bych vědět za 1. jestli ho mohu zapojit a nebouchne to? 2. je nutná reaktivace? nebo stačí zapojit a pak přes vag smazat chyby? Stále mám vystřelený pás, ale ten jsem zatím nesehnal. Předem děkuji za odpovědi Editováno: 15. Květen 2018, autor: Michal 81 Doplněno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 správně by se měla ŘJ airbagu vyměnit - dá se reaktivovat, ale nikdo ti už nezaručí, že v případě nehody ten pytel vystřelí. Prostě to nárazové čislo už jednou práci udělalo a při konstrukci se nepočítalo s tím, že by se to mělo opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.