tomyzima Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Ahoj, po opětovném nasazení DPF a přehrání řídící jednotky se mi rozsvítila kontrolka motoru (žlutej vrtulník) Nechal jsem tedy vyměnit Egr a chybu mechanik smazal. Po ujetí 20m se kontrolka opět objevila. Kamarád s Delphi udělal diagnostiku a vyhodilo to toto P2427 - recirkulace vyfukovych plynů, obvod řízení P1496 - přepínací ventil, chladič recirkulace spalin, zkrat na plus: trvalé P1698 - snímač úhlu rejdu, chybný signál, přerušovaný Plus nejede tempomat. Dle mýho maj všechny tyto chyby souvislost včetně vyřazení. Jedu s tím k autoelektrikáři, ale možná s tím máte už někdo zkušenosti. Budu rád za každou radu. Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub83 Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 u reciklace plynu jsem musel vyměnit všechna čidla na dpf - opraveno akorát mám problé s čidlem na dpfku zkrat na plus , které se taky hlási žlutým vrtulníkem a taktéž mi po vymazání chyby nejde tempomat, ale po cca druhém nastartování a projetí se tempomat znovu zapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.