matelkoxxl Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Ahojte. Hladal som no nenasiel, tak skusam tu. Chcel by som kupit novy kluc (obal som uz kupil, vsetko prelozil zo stareho a funguje) ale na siel som novy kluc - https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-DIY-for-VW-VOLKSWAGEN-Beetle-Caddy-Eos-Golf-Jetta-Polo-Scirocco-Tiguan/32832448665.html Ten uz ma aj vsetku elektroniku vnutri a treba ho nakodovat, len neviem najst ako? Nasiel som nejake starsie navody po nete, tiez navod s nejakym programom, na ktory treba zas licenciu za 1000€. Viete mi poradit? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Tak musis nakodovat imobilizer v kluci a to bez specialneho pristroja asi neurobis. Urcite ti ale pomozu v nejakej klucovej sluzbe. Napr v PO v Aqua centre koduju kluce tak, ze s tebou ide do auta s kablom a nakoduje ho na tvoje auto. Myslis nieco taketo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 20. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 No ja som myslel ci sa to neda svojpomocne. Volal som do klucoveho centra v KE, tak vyfrezovat kluc vraj vedia za min. 20 eur, aj to zalezi podla materialu a zlozitosti drazky, takze to moze byt kludne aj viac... Nakodovanie mi nevedela povedat, lebo tam nema tu kolegynu, ktora to robi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 keď som za čias F2 2013 menil BCM jednotku (za vyššiu), prestalo mi reagovať diaľkovo zamykanie/odomykanie. tiež som dostal tip na AquaCentrum v PO, objednal som sa, prišiel, chalan s noťasom sadol do auta a než som ja pozrel notifikácie v mobile, mal hotové. ale či to bude podobné aj s imobilizérom a novým kľúčom povedať neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.