Publikováno Červen 19, 20187 r Ahojte. Hladal som no nenasiel, tak skusam tu. Chcel by som kupit novy kluc (obal som uz kupil, vsetko prelozil zo stareho a funguje) ale na siel som novy kluc - https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Car-Remote-Key-DIY-for-VW-VOLKSWAGEN-Beetle-Caddy-Eos-Golf-Jetta-Polo-Scirocco-Tiguan/32832448665.html Ten uz ma aj vsetku elektroniku vnutri a treba ho nakodovat, len neviem najst ako? Nasiel som nejake starsie navody po nete, tiez navod s nejakym programom, na ktory treba zas licenciu za 1000€. Viete mi poradit? Vdaka
Červen 19, 20187 r Tak musis nakodovat imobilizer v kluci a to bez specialneho pristroja asi neurobis. Urcite ti ale pomozu v nejakej klucovej sluzbe. Napr v PO v Aqua centre koduju kluce tak, ze s tebou ide do auta s kablom a nakoduje ho na tvoje auto. Myslis nieco taketo?
Červen 20, 20187 r Autor No ja som myslel ci sa to neda svojpomocne. Volal som do klucoveho centra v KE, tak vyfrezovat kluc vraj vedia za min. 20 eur, aj to zalezi podla materialu a zlozitosti drazky, takze to moze byt kludne aj viac... Nakodovanie mi nevedela povedat, lebo tam nema tu kolegynu, ktora to robi.
Červen 20, 20187 r keď som za čias F2 2013 menil BCM jednotku (za vyššiu), prestalo mi reagovať diaľkovo zamykanie/odomykanie. tiež som dostal tip na AquaCentrum v PO, objednal som sa, prišiel, chalan s noťasom sadol do auta a než som ja pozrel notifikácie v mobile, mal hotové. ale či to bude podobné aj s imobilizérom a novým kľúčom povedať neviem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.