Petr2212 Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Ahoj řeším drobný problém, který mě dost štve. vzhledem k tomu, že instalovaná navigace mi nevyhovuje protože je zpomalená, využívám svoji na mobilu. Mám však problém - pokud spustím navigaci na telefonu (samsung s7) hlasové pokyny se samozřejmě odehrávají přes repro auta, ale co mě štvě víc že to začne někam telefonovat na "neznámé číslo" a pak se ozve hlasový povel !! Neshledal jste se někdo s tímto stavem ? Umíte někdo poradit kde co nastavit ? Vypnul jsem hlasové pokyny v navi a stejně to telefonuje !! Jsem z toho hujer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino2401 Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Ahoj. V sigic navigacii je moznost v nastaveniach zmenit hlasovy povel ako hovor vypnut a vtedy ide hlasovy povel lan ako prehravanie hudby. Ak si to sak nechas zapnute a budes ignorovat to nezname cislo tak mozes mat zapnuye aj klasice radio a hlasovy povel sa prehra automaticky po preruseni prehravania radia ako hovor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.