Publikováno Červen 24, 20187 r Dobrý den nevěděl by někdo pomoct?mám octavku 2012 L&k.radio columbus všiml jsem si že přestalo spojeni s telefonem normálně to jelo, když zapnu v telefonu BT hledání auta tak mi to nic nenajde:/zkoušel jsem dva tel a ani jeden to nenašlo Bt škoda auto. V Columbusu nejde zapnout aby auto bylo viditelné jako BT?nebo na přístrojové desce?nic jsem nikde nenašel. že by to odešlo to handsfre nevím:/ Upraveno Červen 25, 20187 r od Mira Sellner
Červen 24, 20187 r Muze byt ko jednotka, nebo treba vadna kabelaz, je to vesteni z koule pokud se to neda na diag. Kazdopadne jednotka je pod sedadlem spolujezdce. Zkus ji odpojit na par minuta pak zase zapojit jestli se neprobere.
Červen 24, 20187 r odpoj na chvíli baterku a pak to zkus znova.Kabeláže neodchází,tam není důvod.Jednotky jsem občas měnil,ale prvně bych udělal reset
Červen 24, 20187 r Autor Tak baterka odpojena,aji jsem zkoušel odpojit jednotku a furt to nejede Bt,takže asi to nechám napichnout jestli to tam vůbec půjde zjistit jestli to shořelo. Upraveno Červen 25, 20187 r od Mira Sellner
Prosinec 4, 20186 r Dobrý den, mám podobný problém. Mám Superba 2014 s Columbusem. Dnes jsem sedl do auta a nechtěl se mi připojit telefon, tak jsem chtěl přes maxidot zadat hledání telefonu, ale zmizela mi záložka "TELEFON" z menu maxidotu a když kliknu na rádiu na tlačítko "Phone", tak mi funguje jako MUTE. Na VAG svítí v základní záložce (instalované funkce) Adresa 77 telefon - OK a po vyjetí závad píše ADRESA 77 telefon - nenainstalováno. Dokážete mi někdo poradit, kde by mohl být problém?
Prosinec 4, 20186 r Tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem postup co jsem tu našel. Odpojil jsem konektor od BT jednotky co je pod sedadlem a resetnul autorádio. Najednou se mi v MAXIDOTU objevila ztracená záložka "stav vozidla" a jak jsem připojil konektor do BT jednotky, tak naskočil v maxidotu i "Telefon" a hned se připojil, takže nejspíš nějaká oxidace v konektoru, nebo se rádiu nechtělo. Otázka je, jestli to bylo v konektoru, nebo tím resetem rádia. Bohužel jsem to udělal obojí najednou, takže to už nezjistím. Ale bylo to za minutku a funguje to, takže super.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.