Mira Sellner Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) Dobrý den nevěděl by někdo pomoct?mám octavku 2012 L&k.radio columbus všiml jsem si že přestalo spojeni s telefonem normálně to jelo, když zapnu v telefonu BT hledání auta tak mi to nic nenajde:/zkoušel jsem dva tel a ani jeden to nenašlo Bt škoda auto. V Columbusu nejde zapnout aby auto bylo viditelné jako BT?nebo na přístrojové desce?nic jsem nikde nenašel. že by to odešlo to handsfre nevím:/ Editováno: 25. Červen 2018, autor: Mira Sellner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Muze byt ko jednotka, nebo treba vadna kabelaz, je to vesteni z koule pokud se to neda na diag. Kazdopadne jednotka je pod sedadlem spolujezdce. Zkus ji odpojit na par minuta pak zase zapojit jestli se neprobere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 odpoj na chvíli baterku a pak to zkus znova.Kabeláže neodchází,tam není důvod.Jednotky jsem občas měnil,ale prvně bych udělal reset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Sellner Vloženo 24. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) Tak baterka odpojena,aji jsem zkoušel odpojit jednotku a furt to nejede Bt,takže asi to nechám napichnout jestli to tam vůbec půjde zjistit jestli to shořelo. Editováno: 25. Červen 2018, autor: Mira Sellner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hráček Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Dobrý den, mám podobný problém. Mám Superba 2014 s Columbusem. Dnes jsem sedl do auta a nechtěl se mi připojit telefon, tak jsem chtěl přes maxidot zadat hledání telefonu, ale zmizela mi záložka "TELEFON" z menu maxidotu a když kliknu na rádiu na tlačítko "Phone", tak mi funguje jako MUTE. Na VAG svítí v základní záložce (instalované funkce) Adresa 77 telefon - OK a po vyjetí závad píše ADRESA 77 telefon - nenainstalováno. Dokážete mi někdo poradit, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Hráček Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem postup co jsem tu našel. Odpojil jsem konektor od BT jednotky co je pod sedadlem a resetnul autorádio. Najednou se mi v MAXIDOTU objevila ztracená záložka "stav vozidla" a jak jsem připojil konektor do BT jednotky, tak naskočil v maxidotu i "Telefon" a hned se připojil, takže nejspíš nějaká oxidace v konektoru, nebo se rádiu nechtělo. Otázka je, jestli to bylo v konektoru, nebo tím resetem rádia. Bohužel jsem to udělal obojí najednou, takže to už nezjistím. Ale bylo to za minutku a funguje to, takže super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.