Ronny36 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto výbojkou? https://www.alza.sk/auto/m-style-xenonova-vybojka-d3s-35w-6000k-d5812663.htm?o=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemo Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 V 5. 11. 2021 na 9:41, Patrik1971 napsal: Ten rozdiel je podla toho luxmetra az priepastny.Ako si spokojny realne? Jsem spokojen, osvetleni pred vozem je znatelne intenzivnejsi, a co se dalkovych tyce tam pozoruji jeste vetsi rozdil ve vykonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Povodne som bol na ne nalomeny,ale prisla teraz na trh tato novinka,tak ju na skusku objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 V piatok balicek dorazil,tak som ich aj hned nahodil. Montaz u svetiel z SLA prebehla bez demontaze podblatnikov.Priestoru je tam poskromne,ale da sa to.Zacinal som stranou u spolujazdca,na opacnej strane sa mi stala ale nedopatrenim vec,ze som vybojku vytiahol a omylom som nevzal novu,ale osadil som tam opat tu povodnu..Prisiel som na to az vtedy,ked som zistil,ze preco mam v krabici este jednu novu vybojku,tak som si to nakoniec precvicil este raz:-) Uz prvotny start bolo vidiet,ze oproti seriovej maju tieto next generacia ovela fialovejsi nadych,ozaj velmi blizky led svetlu.Vecerny test dopadol dobre,takze spokojnost,aj ked samozrejme potrebuju sa este riadne par hodin rozbehnut.Po par tyzdnoch zhodnotim. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhehe Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 Ahoj @Patrik1971, co povies na tieto vybojky po case? Oplati sa? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Vyborne,odporucania hodne.Mam moznost ich porovnat aj s byvalou,prvou generanciou CBI,nocna jazda je fakt ovela kludnejsia a prijemnejsia,v spojeni so Skodovackym SLA fakt na vybojky vynikajuce osvetlenie.Svietia presne tam,kam treba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 Nahodil jsem nedavno Led a vidim jak ve dne :) Oproti originalu 4300k Xenarc jako dost dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 30. Květen 2023 Sdílet Vloženo 30. Květen 2023 Ahojte, ktore teraz aktualne su TOP osram vybojky, co sa tyka svietivosti? Nastal cas vymenit, tak nech vidim co najvacsi rozdiel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Podla mna: max svietivost - Osram D3S XENARC NIGHT BREAKER LASER +220% alebo ked chces belsie svetlo s tiez dobrym ucinkom: Osram D3S XENARC Cool Blue Intense NextGeneration 6200K 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Ledky :) sviti jednou tolik co jakykoli xenon za 3 tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Len kto chce aj legalnost,musi sa spolahnut na tu spominene Osramky...Svietie ozaj skvelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Tie ledky fungujú aj s DLA alebo len klasika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Led nahradi xenon. 1:1 tvarove, velikostne. Svetelny kuzel pri dalkovych je vyrazne vetsi jak do dalky tak do vysky. Myslim ze SLA bude asi jedno co je svetelny zdroj jestli xenon nebo Led. Osobne mam ale klasiku bixenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Tak úplne jedno to asi celkom nebude keď to nieje stavané na LED zdroj to by som sa celkom bal ako to bude "vyrezávat" LED zdroj svetla či tam nebudú nejaké hluché miesta ale niečo. Možno sa mýlim a bolo by to v pohode ale testovať sa mi to nechce úplne. A len pre info ako ledky si dával? Ide mi o maximálny možný účinok ale nechcem oslnovat ostatných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Oslnovani ostatnych neni jelikoz tvarove to sviti uplne stejne. A ty led D3S jsou delany tak aby vse bylo v poradku. Jak rikam sviti to tvarove uplne stejne na tlumene jako xenony jen jednou tolik jasnejsi. Dalkove svetla jsou jina liga :) silnice se ti rozsviti skoro jak ve dne :) Led tip mam BullVision ty silnejsi a mam uz je asi od podzimu. Radost jizda v noci. Necapou se na to ani xenony za ty tezky prachy o kterych se tu bavite. Kdyz se vedle mne vecer postavil kamos s O3 RS s origo xenonama a oba jsme rozsvitili svetla ty jeho byly jak bludicky vedle mojich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Tak si ma dosť nahlodal s tými ledkami. Ešte by som chcel vyčistiť šošovku (cocku) ale neviem ako sa tam dostať bez rozoberania svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 To uz se tu resilo... na youtube sou naky videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Nejake foto, video na porovnanie mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 (editace) Mel jsem, ale smazal jsem to. Fotak stejne upravi jas a poznas prt :) . Chvili jsem jezdil jen s jednou vymenenou a jednou puvodni. Znatelny rozdil. Jednu jsem si vymenil sam a druhou jsem nedokazal...moc malo mista na ruku. Musel jsem cekat na mojeho mechanika aby to osefoval :) Ale muzu doporucit. Stoji to litr a budes urcite spokojen. Editováno: 31. Květen 2023, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Na tie LED predsa len pozor. Je sice pravda ze sedia 1:1 tvarovo, ale predsa len ich konstrukcia ma dopad na svetelny kuzel. Mam s tym aj vlastnu skusenost + pozrite fotky z youtube.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Ma dopad na svetelny kuzel asi 40 cm pred autem ano ale to uz z kabiny videt neni.Je to vlastnost led, ma dva svetelne zdroje na kazde strane jedne zarovky. Ale vykoupi to silnym jasem na vozovce. Navic na te dvojite fotce sviti vic ten xenon coz je nesmysl. V realu by ty fotky vypadali spis obracene :) a led by bylo denni svetlo oproti xenonum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Tak to by som teda aj ja rad videl nejake foto kde vidno taky vyrazny rozdiel v svietivosti LED vs D3S xenon. Na nete som zatial take porovnanie nenasiel a ani tie LEDky, ktore som na skusku kupil ja, tak vyrazne navrch vo svietivosti nemali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Ledka je bohuzial iba o farbe svetla...je vyrazne belsia,ale to je asi tak vsetko...pre niekoho je to ale rusive a mne svetlo vybojky pripadalo ovela realnejsie,meksie a v spojeni so Skodovackym SLA tie svetla pre mna svietili ovele lepsie,ako adaptivne full ledky v Scale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Patrik1971: Zalezi jake led sis koupil jaky vykon atd. Ja jsem v mem S3 mel origo xenarc xenony a prvni noc a rikam si tvl to je jako vsechno tohle svetlo? A nejsem sam komu to vadi. Proste to nesviti. Dal jsem na doporuceni bullvision led a jsem spokojeny a urcite to neni jen o barve svetla... Nekomu staci obyc halogeny a je spokojeny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 (editace) V mojom aute su fabricke Led a mne to nesedi,ale samo halogen tiez uz nieje moja kava Kazdopadne...toto je tema o vymene vybojky D3S,max o jej moznom vybojkovom vylepseni,takze LED a halogen tu ani nema priestor na debatu..... Editováno: 31. Květen 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.