Přejít na obsah

Nasávání vzduchu

vlabar

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

pustil jsem se do faceliftu Octaviie 1.9TDI r.v. 2000.

Osadil jsem nové světla, masku, výstuhu a narazník. Vše ok až na to, že jsem musel demontovat nasávání vzduchu do filtru co původně šlo kolem levého světla nad chladič. Momentálně tam nemám nic... asi to nebude optimální. Koukal jsem, že Octavky po faceliftu mají nasávaní svedené někam do blatníku (dílem 1U0-129604)... kam dál to vede a bere vzduch jsem nezjistil ...

Máte někdo zkušenost s předělávkou tohoto typu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

pustil jsem se do faceliftu Octaviie 1.9TDI r.v. 2000.

Osadil jsem nové světla, masku, výstuhu a narazník. Vše ok až na to, že jsem musel demontovat nasávání vzduchu do filtru co původně šlo kolem levého světla nad chladič. Momentálně tam nemám nic... asi to nebude optimální. Koukal jsem, že Octavky po faceliftu mají nasávaní svedené někam do blatníku (dílem 1U0-129604)... kam dál to vede a bere vzduch jsem nezjistil ...

Máte někdo zkušenost s předělávkou tohoto typu?

nemam to tam a auto jezdí

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to obsolvoval - přeměna na facelift. V žádném případě to nemá vliv na spotřebu - to sání je pouze náporové. Já jsem to vyřešil tak, že jsem vyřízl část toho plastového potrubí tak, aby se mi tam to pravé světlo vešlo a zbytek jsem nechal původní. Tzn teď mi to nasává jak u chladiče, tak u té díry a jezdí to se stejnou spotřebou jako před tím bez problemů. :palec2:

Odkaz ke komentáři

..nechal jsem původní vstup (náporové sání, které jsem podpořil"vnitřním spoilerem schovaným za maskou) a uřízl na úrovni světel.

Na konec jsem nasadil plast trubici na vzduch, která je přesně napasovaná mezi světlo a baterii a vedená přímo do "násosky" airboxu.

Světlo je funkční, výměna žárovek bez problémů, vypadá to hezky a účinnost je taková, že vyndavám mouchy ze vzduch filtru.

:D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...