LucasCZE Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Auto komunikuje s RJ spolujezdcovych dveri (pres CAN), ktera potom komunikuje s RJ pravych zadnich dveri (pres LIN). Komunikace s RJ dveri spolujezdce ti funguje, takze resit cokoliv pred touto RJ je zbytecne. RJ zadnich dveri je pripojena jen a pouze pres LIN k prednim dverim. Takze pokud jde o komunikaci, chyba muze byt jedine v tom LIN vodici. Dalsi vec je napajeni. RJ zadnich dveri je napojena na kostru u B-sloupku a dalsimi 2 vodici pres pojistky na svorku 30. Pokud je napajeni i LIN vodic v poradku, uz nezbyva nic jineho, nez zavada RJ. Pokud vis, ze RJ zadnich dveri je v poradku, musi byt vadna RJ dveri spolujezdce. Nic jineho me nenapada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej31 Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Ahojte. Tak konečne sa mi podarilo pred pár dňami zohnať riadiacu jednotku spolujazdca. Vymenil som ju a všetko ide ako má. Tak vám páni veľmi pekne ďakujem za ochotu a všetky rady. Hlavne tebe Lucas keby si nepovedal O tej prednej jednotke tak neviem čo ďalej No mal by som ešte otázku. Kamarát mi skúšal nakodovať V centralnej elektrike v Byte18 svietenie smeroviek ako je pre americký region a pod. No po zmene mi prestali svietiť predné led DRL a nesvietia ani potom čo sa to nastavilo späť ako to bolo. Neviete niekto poradiť čo s tým ? Editováno: 8. Srpen 2018, autor: Matej31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.