karelmx Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Ahoj, mam takovy maly problem. Mam o scouta 2015, najeto 80 tis, uz po zaruce. U sedacky ridice se mi delaji takovy hnusny varhanky na sedacce. Sedacka neni prosezela, ale ten material asi povolil. Nemate s tim nekdo zkusenosti? K calounikovi se mi moc nechcce.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Tohle mi dela latkovy potah v rs, protoze to je nejaka tenka smejdska "latka". Pomuze to vytepovat, ale jen na chvili nez to povoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelmx Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Prinejhorsim zkusim nejakeho calounika, co by stim vyvedl, ale to az v posledni fazi.... To tepovani me taky napadlo a nebo pouzit nejake smrstovadlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.