Ondřej Kubát Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Prosím nesetkal se někdo s nepravidelným hučením od zadní časti vozu octavia 3 combi rs tdi 135kw? Jedu a už někde od 30km střídavé hučení ze zadní části vozu.Nejintenzivnějši mezi 80-120km. Dával jsem za vinu ložiskům.Proběhla výměna vpředu i vzadu a nic se nezměnilo. Není to stálá ale střídavá intenzita hluku. Jako víc míň víc míň Nesetkal se někdo s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_10 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 ahoj, popisované hučení je mi podezřele známé z mé Octavie (mám teda 1.6tdi, O3). Přišel jsi na to, kde byl zakopaný pes??? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 10. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ahoj.Hele neee.Výměna všech ložisek a pořád stejné!!Na letních gumál není moc slyšet,ale na zimních více.Měl jsem to i ve více servisech jak škoda tak i neorigo a nikdo na nic nepřišel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_10 Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Byl jsem s tím u Sixty, poslechl si tom pokoukal se různě pod haubnou a jeho názor: uložení agregátu. Vyřešit ve Škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Myslíš jako uložení převodovky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_10 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Uložení převodovky čerstvě vyměněné - nepomohlo... No on jinak myslel uložení agregátu (narozdíl od uložení převodovky, které se měnilo pod autobaterií se uložení agregátu nachází vlevo). Jinak teď jsem objednaný do AS na hučení kola (to popisované) a ještě než si to pan servisák poslechl in natura řekl s naprostým přesvědčením, že je to pravděpodobně pravé přední ložisko. Tak jsem čuměl 🙆♂️. Tak uvidíme :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 A co jsi teda na konec viděl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baluchap Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Ahojte vyriesili ste ten problem s hucanim od 80km/h to 120km/h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.