Publikováno Říjen 2, 20186 r Prosím nesetkal se někdo s nepravidelným hučením od zadní časti vozu octavia 3 combi rs tdi 135kw? Jedu a už někde od 30km střídavé hučení ze zadní části vozu.Nejintenzivnějši mezi 80-120km. Dával jsem za vinu ložiskům.Proběhla výměna vpředu i vzadu a nic se nezměnilo. Není to stálá ale střídavá intenzita hluku. Jako víc míň víc míň Nesetkal se někdo s tím???
Leden 5, 20214 r ahoj, popisované hučení je mi podezřele známé z mé Octavie (mám teda 1.6tdi, O3). Přišel jsi na to, kde byl zakopaný pes??? Předem díky za odpověď
Leden 10, 20214 r Autor Ahoj.Hele neee.Výměna všech ložisek a pořád stejné!!Na letních gumál není moc slyšet,ale na zimních více.Měl jsem to i ve více servisech jak škoda tak i neorigo a nikdo na nic nepřišel!
Leden 21, 20214 r Byl jsem s tím u Sixty, poslechl si tom pokoukal se různě pod haubnou a jeho názor: uložení agregátu. Vyřešit ve Škodovce.
Únor 28, 20214 r Uložení převodovky čerstvě vyměněné - nepomohlo... No on jinak myslel uložení agregátu (narozdíl od uložení převodovky, které se měnilo pod autobaterií se uložení agregátu nachází vlevo). Jinak teď jsem objednaný do AS na hučení kola (to popisované) a ještě než si to pan servisák poslechl in natura řekl s naprostým přesvědčením, že je to pravděpodobně pravé přední ložisko. Tak jsem čuměl 🙆♂️. Tak uvidíme :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.