Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím .

Chcem resetovať premenlivý servisný interval pomocou VCDS 11.11.0 klon (Octavia 2 facelift MR2011, budíky MAXIDOT).  Problém je vtom že mi vo VCDS  hlási chybu "Reguest out of range". Respektíve v adaptačných hodnotách budíkov " 17 - Instruments "  nejde nič upraviť, číže keď zmením nejakú hodnotu spýta sa ma "vcds this is an uninitialized control module: valid VSC/Importer/Equipment data may be required" potvrdím YES a potom hlási "Reguest out of range". Poraďte kde je problém je to tým že kábel je klon alebo mám zmeniť vo VCDS tie čísla 12345/123/123456 o identifikáciu servisu/ diagnostické nástroje  za nejaké korektné.

Ďakujem

Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit...

ja upravujem v kanaloch kilometre a dni na nulu a funguje to

Takze nejake to zatizeni oleje, ktere je pri promenlivem servisnim intervalu predpokladam celkem dulezite, si nenulujes?

• Autor
Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit...
Skúšal som aj NO a nič sa nedeje

Odoslané z SM-A530F pomocou Tapatalku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.