RELAX Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Zdravím . Chcem resetovať premenlivý servisný interval pomocou VCDS 11.11.0 klon (Octavia 2 facelift MR2011, budíky MAXIDOT). Problém je vtom že mi vo VCDS hlási chybu "Reguest out of range". Respektíve v adaptačných hodnotách budíkov " 17 - Instruments " nejde nič upraviť, číže keď zmením nejakú hodnotu spýta sa ma "vcds this is an uninitialized control module: valid VSC/Importer/Equipment data may be required" potvrdím YES a potom hlási "Reguest out of range". Poraďte kde je problém je to tým že kábel je klon alebo mám zmeniť vo VCDS tie čísla 12345/123/123456 o identifikáciu servisu/ diagnostické nástroje za nejaké korektné. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 ja upravujem v kanaloch kilometre a dni na nulu a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Takze nejake to zatizeni oleje, ktere je pri promenlivem servisnim intervalu predpokladam celkem dulezite, si nenulujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 18. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit... Skúšal som aj NO a nič sa nedejeOdoslané z SM-A530F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.