Publikováno Říjen 18, 20186 r Zdravím . Chcem resetovať premenlivý servisný interval pomocou VCDS 11.11.0 klon (Octavia 2 facelift MR2011, budíky MAXIDOT). Problém je vtom že mi vo VCDS hlási chybu "Reguest out of range". Respektíve v adaptačných hodnotách budíkov " 17 - Instruments " nejde nič upraviť, číže keď zmením nejakú hodnotu spýta sa ma "vcds this is an uninitialized control module: valid VSC/Importer/Equipment data may be required" potvrdím YES a potom hlási "Reguest out of range". Poraďte kde je problém je to tým že kábel je klon alebo mám zmeniť vo VCDS tie čísla 12345/123/123456 o identifikáciu servisu/ diagnostické nástroje za nejaké korektné. Ďakujem
Říjen 18, 20186 r Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit...
Říjen 18, 20186 r Takze nejake to zatizeni oleje, ktere je pri promenlivem servisnim intervalu predpokladam celkem dulezite, si nenulujes?
Říjen 18, 20186 r Autor Vzdy jsem daval NO (aby VCDS zkusilo pouzit hodnoty z modulu) a zatim jsem nemel problem. Muzes zkusit... Skúšal som aj NO a nič sa nedejeOdoslané z SM-A530F pomocou Tapatalku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.