Petr2212 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ahoj, že se mi začala "rozjíždět" tvarovaná sedačka v místě sedáku a vrže o středový panel jsem již psal a bylo mi sděleno "že je to problém těchto sedaček a "velkého" zadku, ale že začne vrzat i opěradlo sedadla v místě lopatek už mi přijde trochu dost !! Máte s tím někdo zkušenost ? Sakra přeci 110 Kg zase není tak strašná hmotnost chlapa na to aby se rozjela sedačka tímhle stylem. Přiznám se, že jsem "přecitlivělý" na různé pazvuky v autě, tak mě tenhle možná se.. víc než je zdrávo, ale stejně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 30. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 jj naprosto stejná sedačka Alcantra/kůže el ovládaná asi to zkusím reklamovat a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 30. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 jj tak přesně tohle jsem taky vyzkoušel a funguje to :-) :-) akorát je to dost nepohodlné :-) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.