David Skála Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Zdravím, po výměně oleje v Haldex se mi začalo při malé rychlosti, když zatočím blokovat zadní kolo. Při větších rychlostech ok a jízda rovně také. Máte někdo podobné zkušenosti? Potřeboval bych radu jak problém vyřešit. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechman3 Vloženo 30. Září 2023 Sdílet Vloženo 30. Září 2023 Dobrý den, potýkám se stejným problémem na Kodiaqu. Vyřešil jste to nějak na svém autě? Auto mám od nového, teď mám 110 tis km najeto. Oleje v haldexu i diferencialu byly meneny v 60 tis. Nevím si s tím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2023 Sdílet Vloženo 30. Září 2023 Vzhledem k tomu, že dotyčný tady byl naposledy v lednu 2019, tak hádám, že už neodpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.