Host vomáčka Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Ahoj, mám O3 2.0 tdi 4x, 170tkm a řeším následující problém. Přijde mi že hlavně při studeném motoru, nižších otáčkách, je podotýkám ne vždy, pouze někdy slyšet z motorové části takové cvakání, které se trochu přenáší do karoserie. Samozřejmě jenom když jedu a mám zařazenou rychlost. Jakmile sešlápnu spojku, zvuk přestane, jak spojku zase pustím, zvuk je slyšet opět. Podezření tedy padá na převodovku. Nemá s tím někdo zkušenost? Nerad bych ji měnil komplet. Díky Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: vomáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vomáčka Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 kdyžtak prosím příloha - takové to cvakání, asi 3x to je slyšet v tom videu v úsecích. díky. IMG_8404_HEVC.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.