mi.cerny Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Ahoj nezkoušel někdo rozlousknout hlasové ovládání u o3? mám rv 2016 rádio bolero a multifunkční volant, tlačítko evidentně je zapojené, při stisknutí mi to píše, že hlasové ovl. není k dispozici. našel jsem akorát návod na Q7 https://www.youtube.com/watch?v=MdZVGdjixKo odpo to zkusím a dám vědět, kdyby měl někdo nějaký nápad dejte prosím vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 staré auto, stará elektroinštalácia... po novom potrebuješ SWaP kód. viď zoznam: nie je to len o kódovaní, nutný kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi.cerny Vloženo 13. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 před 14 minutami, wirer napsal: staré auto, stará elektroinštalácia... po novom potrebuješ SWaP kód. viď zoznam: nie je to len o kódovaní, nutný kód Mužeš mi prosím k tomu napsat víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 před 42 minutami, mi.cerny napsal: Ahoj nezkoušel někdo rozlousknout hlasové ovládání u o3? mám rv 2016 rádio bolero a multifunkční volant, tlačítko evidentně je zapojené, při stisknutí mi to píše, že hlasové ovl. není k dispozici. našel jsem akorát návod na Q7 https://www.youtube.com/watch?v=MdZVGdjixKo odpo to zkusím a dám vědět, kdyby měl někdo nějaký nápad dejte prosím vědět je to stejne volovina kasli na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 A co viac? Zajdi do najblizsieho servisu, zaplat takmer 4 000 Kc a nech ti to aktivuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi.cerny Vloženo 14. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Do servisu umí jít každý moula. Taková prkotina rozhodně nemá cenu 4000Kč. Nekupoval jsem si VAG abych chodil do servisu Dělám řídící systémy turbín pro velké vodní elektrárny tak mi neříkejte, že nerozlouskneme nějaký hlasový ovládání na škodovce. Jen je potřeba vědět jak a co......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 je to prístupový kód. podobne je to s tempomatom, tiež na to potrebuješ ten SWaP kód, bez toho to neaktivuješ...našťastie stojí len 20 €. ale aj tak jeho "aktiváciu" som doma nerozbehal, obyčajné VCDS je na to krátke...keďže tieto autá to majú riešené online... ale ako chceš. keď na to prídeš, môžeš na tom pekne zarobiť 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.