krutik66 Vloženo 16. leden 2019 Vloženo 16. leden 2019 Ahoj pri koupi auta jsem v nem mel nad hlavou mikrofon a na palubce vecicku podobnou parrot ck3000 proste jen 2 cudliky a otocny uprostřed. V aute bylo bluetooth radio kenwood ale nevyhovovalo mi a vymenil sem za sve ktere bluetooth nema. Otazka zni zda lze nejak bluetooth handsfree zprovoznit napr pres aux v radiu. Diky Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk EDIT: cudliky na parrotu nesviti a ani mobil mi to nenajde. Kde by mohl byt problém? Citovat
krutik66 Vloženo 18. leden 2019 Autor Vloženo 18. leden 2019 NIKDO MI NEPORADÍ? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat
krutik66 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Vloženo 24. Březen 2019 Zdar dneska sem zkusil vydolovat tu krabicku od HF a zapojit kabel jenz by mel byt mute. No a stejne hf porad nejde. Telefon nenajde zadne bluetooth tlacitka na ovladani hf nesviti. Akorat kdyz otocim doprava stredovym na hf sviti cervene tlacitko a kdyz to zmacknu blika ale tot vse. Kde muze byt problem. Neni snad zapotrebi aby i radio melo bluetoothOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.