krutik66 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Ahoj pri koupi auta jsem v nem mel nad hlavou mikrofon a na palubce vecicku podobnou parrot ck3000 proste jen 2 cudliky a otocny uprostřed. V aute bylo bluetooth radio kenwood ale nevyhovovalo mi a vymenil sem za sve ktere bluetooth nema. Otazka zni zda lze nejak bluetooth handsfree zprovoznit napr pres aux v radiu. Diky Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk EDIT: cudliky na parrotu nesviti a ani mobil mi to nenajde. Kde by mohl byt problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutik66 Vloženo 18. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2019 NIKDO MI NEPORADÍ? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutik66 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Zdar dneska sem zkusil vydolovat tu krabicku od HF a zapojit kabel jenz by mel byt mute. No a stejne hf porad nejde. Telefon nenajde zadne bluetooth tlacitka na ovladani hf nesviti. Akorat kdyz otocim doprava stredovym na hf sviti cervene tlacitko a kdyz to zmacknu blika ale tot vse. Kde muze byt problem. Neni snad zapotrebi aby i radio melo bluetoothOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.