djjuju Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Ahoj, chci se zeptat, zkoušel někdo vyměnit plaketu řadící páky? Moje se začíná loupat a vyhlédl jsem si tuto https://www.obautodily.cz/skoda-yeti-plaketka-do-radici-paky-6-ti-4x4-original-chromova-1435cz231/ . Nebo je lepší koupit celou hlavici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Měnil jsem ji před rokem,je to furt levnější jak měnit celou hlavici (a hlavně rychlejší cca1min.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 21. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 před 13 hodinami, Fajerak napsal: Měnil jsem ji před rokem,je to furt levnější jak měnit celou hlavici (a hlavně rychlejší cca1min.) Jde to lehce vycvaknout? Abych to nějak nepoškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Neměj obavu,jde to v pohodě a pokud se ti aj tak podaří poškodit tu starou tak se vlastně nic neděje-přece ji měníš za novou.Ata nová se tam jenom zatlačí a zacvakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Ahoj. Já plaketku měnil loni, a koupil jsem si přesně tu, co chceš ty. Výměna jednoduchá, cca minutka, krásně sedí a je hezčí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.