Publikováno Říjen 23, 200618 r Zdar vespolek, slyšel jsem, že nějaký OEM český výrobce nabízí za podstatně jiné ceny originální kola škoda octavia, ale bez znáčku škoda.. nevíte kdo přesně to pro škodovku vyrábí ? dik za info..
Říjen 23, 200618 r výrobce alu přimo na oktu origo 15" dělá Hayes Lemmerz Alukola Ostrava ale odkoupit od nich kola přímo nelze.
Listopad 29, 200618 r Koupit přímo od HLA nejde, ale jejich zaměstnanci mají možnost nákupu omezeného množství výrobků pro vlastní potřebu. Takže Ostraváci snad najdou někoho kdo tam dělá ...
Prosinec 3, 200618 r prosim te zeptej se na disk B 8,0J x 18 ET 45 bylo by to super kdyby je sehnal nejak levneji.Diky
Prosinec 4, 200618 r Nemyslíš náhodou tyhle? Ty jsou B14, a je to německý výrobek firmy Brock gmbh a ta je kousek od Kolína nad Rýnem a prodávaj je i přímo, akorát je to trošku zajížďka. http://www.brock.de/B14-alle-menue.php
Prosinec 26, 200618 r Sehnal by někdo levněji 17" Pegasy ve škodovce to je ranec. Dík za nabídky nebo info.
Prosinec 26, 200618 r a kolik stoji ve skodovce? mozna bych se poptal, jenze takhle pro nekoho koho neznam, je to dost na pytel, protoze nemam zaruku, ze si je vezmes. ale spousta lidi ti tu urcite doporucu Alesia
Prosinec 29, 200618 r Ve škodovce stojí 3900,-/ks, nevadily by mi ani jetý ale v perfektním stavu. Měl jsem nabídku ale byly přelakovaný a do toho nejdu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.