Petr87 Vloženo 22. Březen 2019 Vloženo 22. Březen 2019 Nevíte nahodou prosim co tohle znamená vyskočilo mi to na colubusu a nemůžu se toho zbavit pořád dokola vyskakuje dekuji za odpovědi Citovat
ka_r_los Vloženo 22. Březen 2019 Vloženo 22. Březen 2019 A) je to nějaká čína B) co zkusit změnit jazyk? Citovat
Tomdlouhan Vloženo 22. Březen 2019 Vloženo 22. Březen 2019 Ahoj . Mas tam zastrcenou SD kartu , pokud ano zkus ji vyndat . A ten jazyk by nebyl od veci anglicjky by to celkem slo s tim se da neco delat ,ale z rozsypanym cajem NE Citovat
Martab Vloženo 22. Březen 2019 Vloženo 22. Březen 2019 (editace) A je to opravdu Colunbus? Toto spíš vypadá na nějakou čínskou atrapu, tomu by napovídal i ten jazyk oznámení. Nebo aspoň nevím, že by Columbus v originálu měl tlačítko APS. EDIT: Columbus A toto bude spíš Editováno: 22. Březen 2019, autor: Martab Citovat
Petr87 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Vloženo 24. Březen 2019 Ahoj jazyk mám nastavený český tohle mi vyskočilo když jsem ho restartoval a zároveň se mi posral i dotyk na displeji nereaguje úplně jak má da se preinstalovat softwar děkuji za odpovědi Citovat
Petr87 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Vloženo 24. Březen 2019 V 22. 3. 2019 na 16:06, Tomdlouhan napsal: Ahoj . Mas tam zastrcenou SD kartu , pokud ano zkus ji vyndat . A ten jazyk by nebyl od veci anglicjky by to celkem slo s tim se da neco delat ,ale z rozsypanym cajem NE Ahoj mam nastaveno český menu tohle mi vyskočilo po resetu a bohužel mi nejde ani ladit radio a nereaguje na dotyk jak by mělo citlivost na dotek je úplně nepřesná nevim co s tim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.