ministry078 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Zdravím Chcem sa opýtať, či sa aj vám zobrazuje táto otravná hláška po naštartovaní " PRE VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ VŽDY DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY" Zisťoval som, či sa to zobrazí po odomknutí auta diaľkovým ovládačom, alebo kľučkou. Ale zobrazuje sa to sporadicky v oboch prípadoch. Nie ale vždy. A kým nekliknem na OK tak ten oznam tam ostáva. Lezie mi to na nervy. Máte s tým oznamom skúsenosti ? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Mne sa to tiez zacalo objavovat na mojom Kodiaqu, ale neviem ci to suvisi s novymi mapami, alebo Traffic Alerts, alebo po spraveni par update-ov cez Caristu (OBD II), ale je to otravne. Nevie niekto, kde sa to da vypnut? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Moje bolo povodne objednane a kupene v Cechach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Vyskusam a dam vediet ked par dni pojazdim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 On 6/18/2019 at 7:03 PM, ministry078 said: Zdravím Chcem sa opýtať, či sa aj vám zobrazuje táto otravná hláška po naštartovaní " PRE VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ VŽDY DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY" Zisťoval som, či sa to zobrazí po odomknutí auta diaľkovým ovládačom, alebo kľučkou. Ale zobrazuje sa to sporadicky v oboch prípadoch. Nie ale vždy. A kým nekliknem na OK tak ten oznam tam ostáva. Lezie mi to na nervy. Máte s tým oznamom skúsenosti ? Vďaka. @Ministry - aky telefon mas? ozval som sa viacerym servisom a jeden mi odpisal,ze tu hlasku preposlal do skoda-auto a ze mu odpisali,ze to suvisi s updatom telefonu.( trocha zvlastne, ale tak skusim) Ja mam Iphone. Skusil som vypnut Bluetooth a uvidime,ci ta hlaska sa bude objavovat aj tak,ked nebude telefon sparovany s autom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 1. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 V 20. 2. 2020 na 13:50, Jurci357 napsal: @Ministry - aky telefon mas? ozval som sa viacerym servisom a jeden mi odpisal,ze tu hlasku preposlal do skoda-auto a ze mu odpisali,ze to suvisi s updatom telefonu.( trocha zvlastne, ale tak skusim) Ja mam Iphone. Skusil som vypnut Bluetooth a uvidime,ci ta hlaska sa bude objavovat aj tak,ked nebude telefon sparovany s autom... Vďaka za tip. TOTO som neskusil ani ja. vypnem BT a uvidim. ale predsa len by sa to mohlo dať nejakým kodovaním vypnúť. lezie to na nervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurci357 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Vcera som to nasiel v sekcii ineho fora tu "aplikacia Carista + ELM327" na strane 78 a tam to rozoberali. Treba cez caristu dat "disable" tento field -> "show follow traffic regulations disclaimer in infotainment". Ja som to mal enabled a vcera som to zmenil a uz to nevyskakuje. Snad pomoze aj inym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ministry078 Vloženo 1. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 (editace) Před hodinou, Jurci357 napsal: Vcera som to nasiel v sekcii ineho fora tu "aplikacia Carista + ELM327" na strane 78 a tam to rozoberali. Treba cez caristu dat "disable" tento field -> "show follow traffic regulations disclaimer in infotainment". Ja som to mal enabled a vcera som to zmenil a uz to nevyskakuje. Snad pomoze aj inym... mám obidve veci. aj Caristu aj ELM. Vela vexi som si tym prisposobil, ale toto som si nevšimol . Idem to hneď skúsiť , a dám vedieť :) FUNGUJE TO ! vypol som to . Vďaka pekne ! :) Editováno: 1. Duben 2020, autor: ministry078 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.