Petta Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Na německých stránkách jsem našel kryty klik protažené až ke dveřím. Cena je 1200 za 4 kliky a 4 kryty zámků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nevidím rozdíl od Milotecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 ale je MilousTek ma jen kryty pres plochu, ktera nejde az ke karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 (editace) mě se ti kliky moc libej ale nevim nevim jesi by chrom sedel na moji barvu fabie takový malý dilema Jinak muzes mi peto prosimte dat odkaz na tu firmu co ty kliky dělá? diky Mozna bych je vzal Editováno: 25. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 kodemi: dle mého názoru se ty kliky k tvé barvě nehodí ani trošičku, bylo by to jako pěst na oko, ale upřímně řečeno, mě se ty kliky nelíbí vůbec stejně jako další chromované doplňky exteriéru, jsem na to trochu alergickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak to sundej predni masku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak to sundej predni masku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Takže bych mel spiš kliky dat do barvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zlatá a stříbrná asi nee. Akorát že kliky na angličáku se stříkaj blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zlatá a stříbrná asi nee. Akorát že kliky na angličáku se stříkaj blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zlatá a stříbrná asi nee. Akorát že kliky na angličáku se stříkaj blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak to sundej predni masku :-/ Přední masku si s dovolenim ponecham, měl jsem jen na mysli takový ty chromovaný doplňky typu např. těch klik a překrytů zrcátek, ale toť jen můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zlatá a stříbrná asi nee. Akorát že kliky na angličáku se stříkaj blbě. tomu se říká "štětec tuning" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 mě se ti kliky moc libej ale nevim nevim jesi by chrom sedel na moji barvu fabie takový malý dilema Jinak muzes mi peto prosimte dat odkaz na tu firmu co ty kliky dělá? diky Mozna bych je vzal edit//:fotka doplneni k me barve:-) co myslite? šli by k tomu? zkusím se podívat, jestli nedělají i jiné barvy. ale je to novinka, takže nevím. musím se podívat, kdo to dělá. stáhnul jsem jen obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zlatá a stříbrná asi nee. Akorát že kliky na angličáku se stříkaj blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 moc vtipny fakt jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 moc vtipny fakt jo jooo, já bych řekl, že je to opravdu velice vtipné!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.