Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hezký den všem.

Řeším problém s LPG ve F1 MPI. Původní problém po tom, co to auto naprosto normálně najelo 50 tisíc je, že házelo chybu bohaté směsi, spotřeba šla nahoru.
V autě mám nastavenu korekci skrzevá OBD, tak i přes to, že se to snažilo dokompenzovávat v MAP mapě korekce ujížděly. Nakonec jsem zjistil, že je v menu nastaveno callibration pressure 1bar a hodnota v reálu je 1.2. To by nebyl až takový problém, protože jsem na to nastavoval v dohledné době základní mapu s násobičem, takže dle záloh se MAP korekce z OBD původně pohybovaly mezi +- 5 %. Jenže, po startu studeného motoru vyskočí tlak na 1.4 atm a postupně leze dolů až do teploty reduktoru cca 85%, tam pak osciluje mezi 1.19-1,22, což je potom ok. Je to vada reduktoru, nebo si jenom sednuly membrány a chce to seřídit tlak a tomu pak dorovnat mapu násobiče ? Přes OBD se to pak snaží po startu sypat korekci do mínusových hodnot a po ohřátí zase srovnávat k nule. Jenomže pomaleji, než by si benzínová jednotka představovala.. :)  Že bych to přestavil na reduktoru na 1atm a tomu proporcionálně šíbnul celým množníkem nahoru. Pro ilustraci množník s 1,2bar "stabilních", dle mne to kazí jenom to studené cestování..

Že dík

mapax2.png

Upraveno od hrnous

tlak je v pořádku, ale jsou velké trysky, nikdy nesmíš mít čas plynu nižší než benzinu...možná je i špatně navrtany podtlak, hodnota je dost vysoká, ale to by se muselo zjistit vagem, zda to stejnš ukazuje v benzinu..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.