Publikováno Srpen 21, 20196 r Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, jaké si mám koupit nové kotouče a brzdové destičky na zadní nápravu O3 2,0 TDI 4x4 ročník 11/2014. Noc nejezdím a na původních se udělala hloubková rez. Jde mě o to jaký zvolit rozměr a také jakou značku ND preferovat. Moc děkuji Upraveno Srpen 21, 20196 r od pan_zelva písmenko
Srpen 21, 20196 r Jelikož moc nejezdíš, tak asi ani nemáš mnoho najeto - je tedy ta výměna nutná? Tu rez má na svědomí styl jízdy, respektive předimenzovanost zadní brzdy vzhledem k podvozku, za chvíli ji tam budeš mít znova.
Srpen 21, 20196 r Spíš se orientuj podle síly destiček. Rezavé zadní kotouče jsou při klidném ježdění ve Škodovce standard. Pokud tam není souvislé rezavé mezikruží větší než 20 % šíře brzdné plochy, tak nebude problém ani na STK.
Srpen 21, 20196 r Autor Už vím, že málo jezdím, málo brzdim. Ale nyní už kotouče hází a je třeba výměna. Muže mě někdo prosím poradit jaké brzdové kotouče a destičky tedy vybrat? Nějaké číslo dílu?
Srpen 21, 20196 r nejlepší - ve smyslu, že nejdéle vydrží - jsou originály. Nejlépe objednávat podle VINu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.