pavel.dolezel1 Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Zdravím mám Škoda Octavii 1 rok výr. 1998. Chtěl bych se zeptat jestli je v Prostějově, nebo v okolí nějaký dobrý servis kde dělají škodovky a fakt tomu rozumí. Co se týče ceny tak by bylo nejlepší levnější. Děkuji Pavel Doležel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 2 Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Já mám dobrou zkušenost se servisem ve Výšovicích AUTO JEŽEK. Hned na začátku Výšovic od Prostějova. Autům rozumí, dovedou poradit a hlavně jsou ochotní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.dolezel1 Vloženo 16. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 A mění aji pneu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 2 Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Měni, kdyby jsi chtěl tak tel: 602 524 133 Libor Ježek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.