SpeedyTuning Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 http://www.teplice-tuning.cz/osobni/showroom_music jen par fotek... info v pripade zajmu dodam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Dost dobrý!! Jen by mě zajímalo, to jsi dělal sám, nebo je to práce někoho jiného?? PS: Ten flock je nádhera! Vidím, že jsi se s tím airbagem moc nepáral! Takového už jsem taky viděl ale s Fábií. Za půlrok Fábku narval do ocel. zábradlí! Fábka schořela, jak papírovej čert. Hořelo to tak intenzivně, že alu kola se tavili, jako máslo! A jeho anděl strážnej měl asi moc velkou šichtu ho ochránit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 me to prijde jako kolotoc.. ale dulezity je ze jsi spokojen ty! ale malej dotaz, nesere te ta kontrolka bagu, proc si tam nedal odpor..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 sice to bude znit hloupe.... ale k dioptrickym brilym mi airbag nesedi, a trosku se toho bojim, tak proc se zbytecne stresovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Pěkny, ale ta palubovka musí být náročná na údržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 da se to udrzovat v pohode neboj ale je to zase prace navic mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.