Tomasssss Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Zdravím moc prosím o radu...Stalo se mi tohle při jízdě mi nešla vyřadit dvojka nějak těžce jsem ji vyřadil a pak už nešla zařadit žádná rychlost tak jsem auto okamžitě odstavil,po Cca 2 hodinách jsem k autu došel zkoušel jsem bez nastartovaneho motoru zařadit ale nic žádná rychlost nešla s neutral tam chodil normálně tak jak má.Auto jsem nastartoval a stále žádná rychlost nešla zařadit ...nechal jsem auto samovolně rozjet z kopce pak jsem pouštel spojku (neutrál)dělalo to takovej chraplavej zvuk pak jsem zkusil zařadit 3jku a šla tam pak i 4,5 pak jsem zastavil a zkusil 1,2,3,4,5 všechny rychlosti šli bez problému poté jsem dojel domu Cca 4km otáčky byli větší než by měli být.Auto jsem po dvou dnech nastartoval a otáčky byli okolo 2000/min přitom by měli být okolo 800-900/min tak teď nevím co s tím ..děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasssss Vloženo 17. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Nikdo neví?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.