Tiburon Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Ahojte mam octaviu 2 facelift v kobiku. 2011 2.0 TDI CR ,L&K 6.stup. DSG problemy zacali minuly tyzden, cely den lialo. Rozbehol som sa z prace a po 100metroch vyskocila na budikoch Zavada ESP. Po zosliapnuti plynu iba vyleteli otacky no auto neslo. Tak som zastavil znovu nastartoval zaradil D a auto sa zase ani nepohlo. Zhasol idem znovu startovat auto nastartovalo ale mal som bloknutu radiacu paku v P(uz blikala kulisa na P) cez nudzovy rezim som nastartovane auto v Rezime N odtlacil na parkovisko. Dnes som ho napojil na OBD a vyhodilo iba jednu chybu U0101 nestalo sa to uz niekomu? Co to moze byt? Do Servisu mam ist na odtahovke alebo staci v nudzovom zaradit N? Servis zhanam marne uz tyzden ako spomeniem blika kulisa na DSG vsetci ma odkazuju na servis prevodoviek. Dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiburon Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Ahojte sice ste mi nepomohli ale ak by ste niekto mali rovnaky problem pozrite si kable od riadiacej jednotky DSG (pod drziakom autobaterie) ja som ich mal vydrate a nasledne zooxidovane v prvej krizovatke kabloveho zvazku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.