Alister W. Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Čaute všichni, obracím se sem pač na netu jsem nedohledal relevantní odpověď... No podle popisu můj sup je K.O. a to tak že nejspíš opravdu totál .. No rád bych věděl, jak teď postupovat pač to jsem nenašel a nevím. Auto momentálně stojí u baráku a naštěstí benga zatím neoxidujou. Hodlám ho prodat na náhradní díly, nebo někomu na opravu. Dokud auto nebude prodaný nemám ho kam dát takže bude stát venku, tudíž ho nemůžu odepsat a sundat spz, takže zatím ještě poběží pojistka. Funguje přepis potom stejně? Nějaký rady co mám dělat dál? Vůbec nwm... díky za tipy Btw: Jestli by si někdo troufl odhad vraku popř nějaký názory. Jinak se jedná o: Škoda Superb l 2006 2.0 TDI 103KW - schytal to přímo na přední pravý kolo (podle všeho na to samé místo byl už jednou vzatej 2 roky po porovozu), v prdli sou airbagy, řídící jednotka, nárazník a pod. podle fotek, motor a vše okolo funguje, mizí jen chlad. kapalina, a těsnění na motoru. Auto je jinak v plný palbě (v podstatě) ...totálně mě to ser. pač to auto jsem si mazlil a je fakt hezky vybaven, ale pochybuji, že bude dobrý nápad to opravit. Ještě mě napadlo sehnat stejnej sup s motorem v hajzlu a překopat to. Uvítám jakékoliv rady a tipy. Dík moc všem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.