Durri76 Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 (editace) Tak dnes pri návšteve garáže a usadnutiu za volant a naštartovaniu, motor točí no nechytí sa. Pri opätovnom pokuse motor štartovať, motor samovolne štartuje aj po pustení kľúča ako ked vám motor zhasne a START-STOP sa ho pokúša nebehnúť-vypínam zapalovanie, motor off. Opätovne skúšam, motor len točí štartér ako predtým, objavuje sa hláška VYPNITE ZAPALOVANIE. Volaný odťah, sedím v servise. Niekto s podobnou skúsenosťou? 90kW, 58.000Km Editováno: 18. Prosinec 2019, autor: Durri76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durri76 Vloženo 18. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Po obhliadke auta "servis manom" auto naštartovalo, zo začiatku trocha divný zvuk-asi nespálený benzín. Skúšobná jazda o.k., zajtra ráno mám prísť znova, hodia ma na diagnostiku a pozrú to ešte tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durri76 Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 (editace) Tak som po diagnostike, nič tam nenašli, auto poslúcha. Mám sa ešte objednať na výmenu sviečok a paliv.filtra. Editováno: 20. Prosinec 2019, autor: Durri76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.