M1cha7 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Nevíte někdo co znamená když zmacknu zároveň tři tlačítka ve škodě octavia III a to A/C + vyhrivani zadního okna + vnitřní okruh. Poté co je zmacknu začnou blikat na preskacku kontrolky těchto tlačítek. Jen ze zvědavosti mě to zajímá jestli někdo neví co to znamená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Myslím, že je to kalibrace klapek ventilace/klimy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisaBure83 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Zkoušel jsem to sám, ale nechápal, co to znamená. Nehledali jste pokyny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotka Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Jo,pokyny jsem hledal. Je tam tučně napsáno,nikdy nemackejte A/C,vnitřní okruh a vyhřívání okna může to způsobít zkrat. Proč to zkoušíš proboha mačkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.