Jirka 1985 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Potřebuju poradit chci si koupit dojezdové kolo na O3 FL 1.4 Gtec ve velikosti 16". Můžete mi poradit rozměry disku, pneu ET atd. V TP jsem to nenašel a nechci koupit něco špatně. Moc mi pomůžete. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Ahoj, v mojom TP je pre 16" tento rozmer, avsak mozno pre tvoje auto sa moze trochu lisit co sa tyka hmotnostneho a rychlostneho indexu a mozno aj sirky. Skus si to overit u importera. Ak ti ide vyslovene o dojazdove koleso, taku uzovku, tak tu urcite v TP mat nebudes, ale jej rozmer byva 125/70 R16. Detaily ako ET a sirka disku neovladam, ale nad tym by som si v tomto pripade hlavu nelamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 23. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Citovat Já se omlouvám nevyjádřil jsem se úplně správně. Rezervní dojezdové kolo jsem chtěl to úzké protože Gtec nemá to místo na rezervu bohužel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.