vladimir14 Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 ahojte,, mam taky problem s eletrikou na Superb II ,, odisla mi cela elektrika v aute ,,, nic nefunguje co sa tyka elektriny. ,,,,,prisiel som k autu a nevedel som nastartovat ako keby bola vybita baterka,a cez kable to slo nastartovat ,ale veci ako central, stierace, okna, kufor .,kurenie , smerovky odisli,,, viete mi poradit kto mal taku skusenost? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Cizek Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Ahoj, pokud máš sedan/liftback tak bude problém v kabeláži , ktreá vede do víka kufru konkrétně v místě twindoor , je to na leve straně a vede to právém rámem otevírání dole u okna na pátých dveří. . Něco podobného jsem řešil a zkratovaly mi kabely o sebe, v tom ohybu jsem to měl ucvaknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.