Lukáš.vyhannek Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Dobrý den Mám problém nedávno jsem jel a najednou mi auto chciplo potom už nešlo nastartovat. Auto jsem dotáhl a zkoumal jsem proč nestartuje zjistil jsem že mi z cerpadla co je v kufru mi nejde nafta k palivovemu filtru. Mělo by to čerpadlo tu naftu poslat do předu nebo ne? Jediny zatim co jsem udělal tak jsem čerpadlo vytáhl a zkusil a funguje. Neporadil by jste mi po cem jit a co zkusit. Dekuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 cau zde je popsis funkce systemu: V nádrži je umístěna dvoudílná sací skříň s elektrickým palivovým čerpadlem, aby se palivová nádrž mohla až na malý zbytek vyprázdnit. Elektrické palivové čerpadlo čerpá palivo z vnější části sací skříně do uzavřené nádoby (odsávacího hrnce) ve vnitřní části sací skříně. Z této nádoby je palivo odsáváno vstřikovacím čerpadlem vznětového motoru s přímým vstřikováním. zde je postup kontroly systemu: – Otevřít víko pojistkového boxu na levé straně přístrojové desky. – Vytáhnout pojistku č. 28 z pojistkového držáku. – Připojit dálkové ovládání -V.A.G 1348/3A- s vodičovým adaptérem -V.A.G 1348/3-2- na pravé svorce do držáku pojistky č. 28 -šipka-. – Připojit klešťovou svorku na plus pól akumulátoru vozidla. takze pokud ti cerpadlo naftu precerpa do saci casti a z tama jej pomoci odsavacky dostanes az k cerpadlu vp44 a i tak to nenastartuje tak je to nejspise dalsi umrti v rodine jmenem vp44 ale taky se mozna pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš.vyhannek Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Zkusím zitra nastartovat z kanistru pokud i tak nenastartuje tak pak vp44 ? ale jelikoz auto rok stalo občas nastartuje ale bohužel tak na 10s pak chcípne tak si myslím že hold odešlo. Zkoušel jsem i ovzdušnit ale nema skoro ani snahu nastartovat pouze točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.