Hori Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Dobrý den, Octavia 2 1.9 tdi 77kw BXE 2007 včera bohužel po projetí sněhu mi začlo svítit na autě ABS a ESP. Zřejmě porušený magnetický proužek na ložisku kola. Po vyčtení chyby na VAGU jsem měl vše potvrzeno: ABS, snímač otáček kola vzadu vlevo (G46) - mechanická chyba Bylo to na fóru mnohokrát, takže se nebudu ptát co to může být, když to mlže být buď ten magnetický proužek na kterém snímá snímač ABS nebo samotný snímač atd... Teď to budu muset vše překontrolovat. Ale do té doby otázka zní.... Dá se ten senzor nějak přes VCDS vypnout aby ABS a ESP jelo? Nejde mi o to,že svítí kontrolky, jde mi o funkčnost alespoň toho ABS, když už nic. Ptám se, protože žiju na Islandu a zde se nedá tak lehce sehnat ložisko na dvojkvou ofci... Takže než přijde z ČR bude to trvat nějaké ty týdny a pokud nic jiného nezbyde tak i tady v tom návalu sněhu budu jezdit jak s jedničkovou :D Díky moc kluci a hezký den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.