Publikováno Březen 25, 20205 r Zdar borci. Idem si po radu. Po vymene riadiacej jednotky cuvacich senzorov, je potrebne urobit zakladne nastavenia tej jednotky ? A dalsia otazka je, ze predne senzory ked napojim do zadnej strany, moze to ovplivnit funkcnost ? resp. Koncove pismena indexu su A alebo B ... je v tom nejkay rozdiel ako to pouzit ? som z toho celkom mimo . Vdaka
Březen 25, 20205 r super co chces vlastne vedet?? jake cislo jednotky mas? jake zapojeni do zadni strany? nemohl bys to trosku lip napsat??
Březen 26, 20205 r Autor Nie obe otazky boli polozene hned nazaciatku. A teda . : Treba robit zakladne nastavenie Riadiacej jednotky PDC po vymene za inu ? a druha ze ci predne senzory budu fungovat aj po zapojeni do zadu alebo tam je nejaky rozdiel v tej koncovke indexu ... (3U0 919 275 A, 3U0 919 275 B ) to su senzory na S1 ... A posledna doplnujuca nemaju byt aj v nejakom poradi ?? neviem akom mozno ak tak A B A B alebo A B B A .. netusim naozaj nezabite ma, radsej sa opytam a budem sprosty chvilku :D
Březen 26, 20205 r No v nejakem poradi maji byt urcite. Podle schematu ma kazdy urcen svou pozici ale bohužel nemam schema na predni parkovaky jen na zadni. O zakladnim nastaveni nevim ze by se muselo delat proste to ma hned jed podle me. Ty senzory jsou podle me stejne predek zadek ale na predek je pouzijes jen v krajich na prostredkoch jsou podle me jine senzory.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.