DCSpeedy Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 (editace) Ahoj, nevíte, jak identifikovat problém, když nemám žádnou chybu v diagnostice (ani sporadickou) a cvakají mi zámky centrálu (stejný zvuk, jako při odemykání) naprázdno. Děje se mi to při běžícím motoru, ale i když je zhasnutý a mám odemčené auto. Pokud při jízdě zamknu, tak se to nestane. Zkoušel jsem odpojit/zapojit baterii, ale bez efektu. Dříve jsem myslel, že to dělá, kvůli otřesům, když projedu nějaký výmol, ale teď se mi to stává i když auto stojí. Procvaknutí neodemkne/nezamkne žádné dveře. Je mi jasné, že to bude některý ze zámků a mám lehké podezření na ZP dveře, protože když vůz odemykám/zamykám, tak mi přijde, že se někdy z těchto dveří klapnutí ozve 2x, ale nechce se mi nechat měnit drahý zámek na blind. (OII FL 2011 2.0 TDI CR 103KW 189tis km) Díky za postřehy! Editováno: 26. Březen 2020, autor: DCSpeedy doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalickyd Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Mám ten samej problém, o2 predfl 2008Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hado Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 (editace) Mne to robilo tiež, mne ale vypísalo aj chybu na diagnostike na to tlačítko pri ručnej brzde - nedôveryhodný signál a taktiež aj na vodičove dvere - mikrospínač. Ja som to vyčistil, prestrekol kontoxom, zatiaľ sa to osvedčilo a nerobí to. Problém je prach a nečistoty, ktoré sa dostanú do toho spínača. Pozor to tlačítko pri ručnej brzde - treba na to odmontovať celú stredovú časť, aby sa dalo vytiahnuť. Editováno: 3. Duben 2020, autor: Hado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 4. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 hmmm tak nevim, zda jinej servis/jiná diagnostika, ale teď sem s tim byl jinde a prý chyba na diag. - nevěryhodný signál ze zámků obou pravých dveří. Nechtjí je ale oba měnit na blind. Takže myslíte problem v kabeláži ? Přijde mi hodně divý, že by 2 zámky měli stejnou vadu... Sem objednanej k autoelektrikáři, ale čekačka 1 měsíc :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Pořád nikdo nic ? Auto je druhej den u autoelektrikáře. Zámek je venku, komplet kabeláž taky zkontrolovaná. Zámek vyměněn za jinej (čínu) ale problém 1:1 zůstává a neví si s tím rady :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hado Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 A ten mikrospínač vo dverách si skúšal vymeniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Tuhle chybu sem na diagnostice nemel. Jakej mikrospinac ve dverich ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hado Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Aha, to som si domyslel, že je rovnaká chyba. Mikrospínač by mal byť súčasťou zámku. Nejaký návod je tu: https://octaviaclub.cz/clanky/navod-oprava-zamku-octavia-2-1138/. Keď si vymenil zámok spolu aj s mechanickou časťou, na ktorej je tento spínač a stále to robí, tak už ti asi moc neviem poradiť :/ Nič iné ma nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 24. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Neva, každopádně díky za postřehy. Dnes vyměněno za origo zámek a vypadá to že ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.