dennyl Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Zdravím, dělal jsem generálku motoru na svém RS a tím, že byla odpojena delší dobu baterie, tak bohužel SW Columbuse nechce naběhnout. Chybová hláška: "System is not able to start up, please insert owl cd" Navigace se neustále zapíná a vypíná, mechanika funguje, disk taky (jsou slyšet při zapínání Navi) Dokáže mi někdo pomoct s přehráním SW? Nebo máte někdo jiný trik jak navigaci "přinutit" k naběhnutí? Děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildee Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Ahoj, taky se mi už stalo, že mi SW v Columbovi zkolaboval, nahrál jsem tam z DVD toto a je to OK, akorát jsem pak myslím ještě musel znovu nahrát mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 v Prostějově mohu zkusit rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.