Ogar15 Vloženo 19. Květen 2015 Vloženo 19. Květen 2015 Zdravím nevíte někdo jestli se dá opravit loketní opěrka??? Dneska jsem ji vyndal protože nedržela polohu a na dně na podlaze se válely 2 části s ozubeným hřebenem. Po vy´montování jsem zjistil že se hřebeny na který aretují polohu opěrky rozloupli. A mě zajímá jak to celé rozebrat a zda se dají hřeby koupit. Citovat
Zabacek Vloženo 20. Květen 2018 Vloženo 20. Květen 2018 Dobry den jak se vam to podarilo vyrezit? Mam uplne totozny problem. Diky Citovat
1968 Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Přidám se taky. Mám stejný problém a nechce se mi kupovat celá nová loketka. Dá se to nějak opravit (prodávají se náhradní díly?). Citovat
1Pawell Vloženo 5. leden 2019 Vloženo 5. leden 2019 Dovolím si přidat se také - mám podobný, či totožný problém s loketní opěrkou (víko nad odkládací schránkou) u Š-Superb 2. Posunování opěrky vpřed/vzad nearetuje, uvnitř opěrky chrastí uvolněné díly. Jistě lze toto víko/opěrku rozebrat. Vycházím z toho, že se relativně běžně přečalouňují. Takže vymontovat (ven zadní panel a 2 šroubky viz dílenská příručka)... Ale jak a kde správně zapáčit, aby se oddělila základna (asi se systémem aretací) od čalouněného panelu? Za radu budu moc vděčný. Bez funkční aretace vpřed/vzad to nějak přežiji, ale to chrastění uvolněných součástek mne při jízdě na hrbolech hodně vadí. Alespoň je nějak vysypat :-) Jestli by někdo poradil - budu moc vděčný. Citovat
Lukkyss Vloženo 18. Únor 2019 Vloženo 18. Únor 2019 Loketky se bohužel se*ou u všech Škodovek, nebylo ještě Škodovky, kde bych ji neměl vysypanou nebo ji rovnou neměnil. Momentálně řeším to samé na Octe2 a vypadá to, že budu kupovat zase novou, nějaký rok vydrží, vždy je kupuju na skoda dílech https://www.autodily-na-skodu.cz/Loketni-operky-SKODA-c63_2482_2.htm Citovat
hrusoman Vloženo 12. Červen 2020 Vloženo 12. Červen 2020 Zdarec. Hledal jsem v tématech ale nenašel a tak se ptám. Loketní opěrka mi nedrží. Jak ji demontuji (postup) eventuálně, umí někdo opravit? Děkuji Octavia 2 2007 před FL Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.