Maltox Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 Ahoj pánové. Hledal jsem to zde v tématech a nenašel, tak zakládám nové vlákno. Nevíte prosím, kde nejlíp vzít napájení 12V (ideálně u pojistek nebo někde pod palubkou), které se sepne jen v případě, když se automaticky rosvítí hlavní světla, případě podvítí palubka, nebo když otočím manuálně ovladačem světel na "rosvíceno". Hlavní je, aby to nevyhlasilo nějakou závadu, protože odběr bude cca 0,5A - 0,8A. Octavia RS (2015) Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Jedine sa napojit na niektore svetlo cez rele. Ziadna poistka pokial viem na to nie je stavana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maltox Vloženo 31. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Jj to jediný mě taky napadlo. Nechtěl jsem do toho moc zasahovat, ale bohužel asi jiná možnost nebude. Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.