spartakcz Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Ahoj, nemá někdo tip jak pomoci "nějaké" konzole přidělat držák telefon v ineteriéru na střední tunel? Koupil jsem Brodit ProClip, ale telefon mi překáží ve výhledu (umístění nad mřížkou středního výdechu topení). Díky za tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsogmm Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 (editace) Jediné, co mne napadá, je vzít kus plastového/plechového pásku (dostatečně silného), a našroubovat ho jedním koncem do držáku směrem dolů, a na jeho druhý konec přidělat tu konzoli na telefon. Nebo zainvestovat do clipu na levý sloupek ... Editováno: 27. Září 2020, autor: wsogmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fujitsu Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Zkus tento držák - mám jeho starší generaci. Přisaje se na palubku a drží. Kloubama se spustí jakoby níž, takže telefon je pak umístěn před výdechem středové konzole. Je to hodně variabilní. https://www.alza.cz/iottie-easy-one-touch-4-dash-windshield-mount-d5215164.htm?o=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Jj, ten je dobrej. Akorát když ho necháš na měkčený části palubky dýl, zůstane tam vymačkané kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.