Publikováno Červenec 31, 20205 r Ahoj, nemá někdo tip jak pomoci "nějaké" konzole přidělat držák telefon v ineteriéru na střední tunel? Koupil jsem Brodit ProClip, ale telefon mi překáží ve výhledu (umístění nad mřížkou středního výdechu topení). Díky za tipy!
Září 27, 20204 r Jediné, co mne napadá, je vzít kus plastového/plechového pásku (dostatečně silného), a našroubovat ho jedním koncem do držáku směrem dolů, a na jeho druhý konec přidělat tu konzoli na telefon. Nebo zainvestovat do clipu na levý sloupek ... Upraveno Září 27, 20204 r od wsogmm
Říjen 11, 20204 r Zkus tento držák - mám jeho starší generaci. Přisaje se na palubku a drží. Kloubama se spustí jakoby níž, takže telefon je pak umístěn před výdechem středové konzole. Je to hodně variabilní. https://www.alza.cz/iottie-easy-one-touch-4-dash-windshield-mount-d5215164.htm?o=1
Říjen 11, 20204 r Jj, ten je dobrej. Akorát když ho necháš na měkčený části palubky dýl, zůstane tam vymačkané kolečko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.