Publikováno Srpen 9, 20205 r Dobrý deň, ako sa zapína automaticky dažďový senzor? Mám výbavu Style (predvadzacka) a ovládanie stieračov je normálna páčka, ako som mal na Octavii.. Ale v katalógu je, že Style má dažďový senzor automaticky. pripadne, ako zistím, či mám dažďový senzor?
Srpen 9, 20205 r První poloha nahoru. aspoň u OIII, jinak senziry jsou vidět zvenku skla pod uchycením zpětného zrcátka. Upraveno Srpen 9, 20205 r od Casy
Srpen 10, 20205 r Autor Uvidím, keď bude pršať, niečo tam na skle je, ale minule keď pršalo som interval nastavoval ručne - tym dzindzikom "A". Ako to používate? Páčka do polohy "INT" a dzindzík "A" potom pri automatickom móde upravuje čo?
Srpen 10, 20205 r Alebo skôr intenzitu, ako veľmi senzor reaguje na kvapky vody. Nastav páčku do polohy INT, dzindzík A daj na 2 polohu a jazdi, kým nezačne pršať. Ak ti to bude v tejto polohe neustále stierať ako cyklovač aj keď vonku neprší, buď nemáš senzor alebo ho máš vypnutý cez rádio (viď manuál).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.