depešmod Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 prosim o radu, ak nemam k radiu kod, a vyberiem autobateriu, kde najdem, majitel od koho som auto kupil mi kod nedal, je moznosť sa knemu nejak dostat cez autoradio v aute? ci iba v autorizovanom servise škoda? dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Párkrát jsem baterii měnil a nikdy rádio kód nechtělo. Jinak přes servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 11. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2020 mal som predtym ford s max, a tam zakazdym ked demontuješ baterku , po napojeni pyta kod, ktory som tam mal, tu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Kod nepotrebujes. Je ulozeny v budikach a radio si ho pres CAN samo nacte. Kod bys potreboval jen kdybys chtel dat radio do jineho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Efka Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Dobrý den,koupila jsem autoradio stream a pan mi k němu i dal kod,jenže když jsme ho pak doma namontovali,tak nám to ukazovalo par teček,kod jsme zadali a nic,svítí jen Safe a kod je asi chybný.Pan nereaguje ani na telefon.Dá se někde sehnat ten kod jinak?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.