Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, stala se mi taková nepříjemná věc vozidlo bylo v servise po pojistné události a dneska mi volal majitel servisu, že v něm začlo hořet a 2 vozidla z 5 jsou totálka zbytek je jen od kouře. A právě to moje zůstalo celé jen je prý začouzené a navrhují nějaké čištění. Nemohla kouřem na vozidle vzniknout nějaká větší škoda? A je vůbec možné vozidlo zasažené takovým kouřem důkladně vyčistit? Díky za rady

Vloženo

Tak lak vycistíš. Záleží jak to natáhnul interiér. Hlavně sedačky. 

Viděl sem bílý auto který stálo v garáži RD když chytlo v kotelně. Garáž plná kouře, všechno černý od sazí + k tomu roztavenej plast z květínáčů, popelnice a dalších blbostí a auto je ok. Auto potom bylo černo hnědý, Bylo umytý saponátem, a jak mělo zavřený okýnka tak interiér není cejtit vůbec. Jen se vyměnili filtry radši. 

A viděl sem druhý co stálo hodinu u táboráku s votevřenejma dceřiná kvůli rádiu a i po půl roce to bylo cejtit. 

Záleží jak blízko ohnisku to bylo - jakými žáru bylo vytavený. Jestli nejsou roztavený světla a tak. 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak odnesla to kapota, blatníky, roztavený nárazník, zrcátka.. a skoro celý interiér zničený od kouře, byly otevřené okénka.. Největší problém je v tom, že pojišťovna servisu (neznačkový servis, ale můj smluvní) odmítla zaplatit škody, jelikož tam je známý viník.. majitel servisu mi chce vozidlo opravit a následně si pak bude škodu vymáhat po zaměstnanci, ale to se mi nelíbí z toho důvodu, že mám obavy, že se budou snažit co nejvíce mírnit škody a vozidlo spravit za co nejmenší cenu.. Ale nevím co se bude dít, když to odmítnu s tím, že si dám vozidlo do škodovky, jestli mi to taky zaplatí? Vozidlo mám samozřejmě pojištěné i svoji havarijní pojistkou.. Nějak v tom neumím chodit proto se obracím na vás a budu rád za každou radu jak byste postupovali.

Vloženo (editace)

Sa rozhodni co chces, bud kvalitne opravene auta alebo auto bez starosti. 

Pravnik ti zosmoli zalobu na servis, a znalec ti odhadne skody na aute za kolko by to slo opravit. Bud sa dohodnes na sume od servisu a potom si to das opravit inde. A bez sudu ti nikto peniaze neda. 

Osobne by som to predal a kupil druhe auto, lebo neverim ze to vycistia tak ze to nebude smrdiet. 

Editováno: , autor: atlan

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...