Milos Lukac Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Zdravim Octavia 2, DSG prevodovka. Menil som motor z BKD 103kw ( 520k km ) za CFHC 103kw ( 180k km ) vsetko prehodene, rozvody nove. 1. nevymenili štift na kladke ( original od novoty ) a strhlo zavit po cca 450km pri miernom pridani motora okolo 120kmh - rozvody nepreskocili 2. opravili, nove rozvody + kladka, novy štift ale nie original diel ! co je 8mm maly zavit + vlozky alebo lepidlo a ani 10mm na 8mm co je odporucane riesenie, ale dali vlastny diel nejaku zavitovu osku ?? vid obrazok. po prejdeni cca 900km na dialnici pri velmi miernom zrychleni z cca 130 na 140 km odseklo štift. vid obrazok. - rozvody neviem ci skocili alebo nie...... Chcem sa spytat ci je normalne pouzit takuto neoriginalnu nahradu a tvrdia ze to takto bezne robia. ? Mudruju ze neni mozne aby 2x po sebe takto spavilo a ze problem bude inde a prejavuje sa to tym ze odsekne štift. Co by mohlo sposobit odseknutie ?? Stretol sa uz niekto s takymto problemom ? upozornujem ze som motor nevytacal a nesiel na aute viac ako 160km/h, lebo bolo aj nove turbo v "zábehu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 a čo chceš počuť? však to čo ti dali nie je štift , je to kus urezanej blatovej závitovej tyče ... niekto to vrta na ten z 1,9 ako máš na foto - redukovaný z 10-8mm ale chce to trošku aj vedieť a urobiť to rovno ... osobne som nemal problém ani s novým origo 8mm ako tam bol z výroby ... kladka bola našponovaná ako? rozvody na prípravky a povolené kolesá , či maľovanie fixami a odoka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Lukac Vloženo 14. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Zdravim Pytam sa takto vseobecne pretoze potrebujem aj argumenty a komenty nezainteresovanych ludi. Toto bol servis kde nechodim ale bol som tam za iny problem dohodnut kedy prinesiem auto ( problem z turbom ) cestou mi klaklo auto tak som to tam nechal odtiahnut, ze teda nech sa na to pozru.... "osudova chyba" za 450 EUR Servis velmi znamy, vybaveny ako ma byt, ale toto odflakli lebo to brali ze stara škatula..... Ako to spravili neviem ale sa len potvrdzuje ze to totalne odflakli Jedna sa mi o to ze skusaju zahrat ze to odseklo kôli nejakemu inemu problemu, ze zle vstreky a podobne veci a ze ked to najdu tak mi daju zaplatit aj vymenu v ramci reklamacie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 zhodnotiť rozsah škôd , opraviť šteft a uvidí sa ... inde chyba nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Lukac Vloženo 15. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 před 2 hodinami, suri. napsal: zhodnotiť rozsah škôd , opraviť šteft a uvidí sa ... inde chyba nebude Dakujem, ked tak dam info ako to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.