zbzb Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) Tak mi uhnila trubka s vlnovcem u superba 1, 1.8T benzín- přední díl výfuku. Už mám náhradní, ale nějak se nemůžu dostat ke šroubům příruby, kde je přišroubovaná ke katalyzátoru. Nevíte jak se tam dostat ? Díky. Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: zbzb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbzb Vloženo 14. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Tak vyřešeno. Nakonec jsem to musel vyzkoumat sám a postup byl následující. Zvednout airbox, zvrchu povolit pomocí golasady s kardanovým křížem dva horní viditelné šrouby mezi motorem a katalyzátorem. Třetí spodní se musí povolit zespodu. Je to práce napytel, ale nakonec to šlo. Přední díl výfuku včetně katalyzátoru se vytáhne přes motorovej prostor a teprve pak se dají uříznout šrouby za katalyzátorem, protože jsou zarezlé. Těsnění mezi katem a motorem je dobré, ale to mezi katem a předním dílem výfuku je potřeba vyměnit. A chce to dělat ve dvou, hlavně to nasazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.